Ανακατασκευή ιστοσελίδας Μηχανουργείου σε Wordpress

Ανακατασκευή ιστοσελίδας Μηχανουργείου σε Wordpress

Ανακατασκευή & συντήρηση ιστοσελίδας Μηχανουργείου σε Wordpress

Η ιστοσελίδα

H εταιρία Iosifidis Group είχε διάφορα προβλήματα με την ιστοσελίδα της που ήταν κατασκευασμένη σε Wordpress με έτοιμο theme. Τα κείμενα και οι εικόνες χρειαζόταν αλλαγές μια που ήταν παλιότερες και δεν αντιπροσώπευαν πια το προφίλ της εταιρείας. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Σε πρώτη φάση αναβαθμίσαμε τη Wordpress στην τελευταία έκδοσή της. Αναβαθμίσαμε, προσθέσαμε και αφαιρέσαμε plugins που χρειάζεται η ιστοσελίδα για την καλή της λειτουργία. Προσθέσαμε σύστημα ασφάλειας μια που είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν προβλήματα με επιθέσεις hackers. Κάναμε αλλαγές σε διάφορα κείμενα και εικόνες ώστε να έχει καλύτερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης καθώς και πολλά άλλα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις και την ανάρτηση άρθρων καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η ιστοσελίδα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Επίσης η επισκεψιμότητά της έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Μπορείτε να την δείτε εδώΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners