Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος προϊόντων ονυχοπλαστικής

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος προϊόντων ονυχοπλαστικής

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος προϊόντων ονυχοπλαστικής

Η ιστοσελίδα

H επιχείρηση My Mix Coco που δραστηριοποιείται στη διάθεση προϊόντων ονυχοπλαστικής όπως ημιμόνιμα βερνίκια, σετ ονυχοπλαστικής, διακοσμητικά νυχιών, πινέλα, μηχανήματα ονυχοπλαστικής, φρέζες κ.α. ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) ώστε να μπορεί να διαθέτει τα προϊόντα της online. Ήθελαν επίσης διάφορες μεθόδους πληρωμής online εκτός της τραπεζικής κατάθεσης. Τέλος, χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla κάνοντας πολλές διαφορετικές αλλαγές. Τελικά, ήταν σαν να το δημιουργήσαμε από τη αρχή! Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Joomla & Eshop Component με One Page Checkout στο καλάθι. Προσθέσαμε διάφορες εφαρμογές όπως Newsletters, εφαρμογή για γνώμες πελατών, Blog κ.α. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα και να διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla & Eshop component, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η επιχείρηση My Mix Coco εδώ και μερικούς μήνες που έχουμε κατασκευάσει και αναλάβει τη συντήρηση και αναβάθμιση του eshop της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει το πελατολόγιό της σε όλη την Ελλάδα! Ενώ αρχικά η κύρια δραστηριότητά της ήταν μόνο η ονυχοπλαστική στο κατάστημά της τώρα έχει προσθέσει και τη διακίνηση / πώληση όλων των προϊόντων που διαθέτει στην ελληνική αγορά.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners