Κατασκευή ιστοσελίδας Αυθεντικής Ναπολιτάνικης Πιτσαρίας

Κατασκευή ιστοσελίδας Αυθεντικής Ναπολιτάνικης Πιτσαρίας

Κατασκευή ιστοσελίδας Αυθεντικής Ναπολιτάνικης Πιτσαρίας στη Θεσσαλονίκη 

Η ιστοσελίδα της πιτσαρίας στη Θεσσαλονίκη

Η επιχείρηση Sorrento Napule Food με αυθεντικές Ναπολιτάνικες πίτσες και πολλά άλλα αυθεντικά Ιταλικά προϊόντα που εδώ και αρκετά χρόνια διαθέτει κατάστημα στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή της νέας τους ιστοσελίδας καθώς και τη συντήρησή της ώστε να μπορούν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους για Delivery / TakeOut αλλά και κατανάλωση των αυθεντικών Ιταλικών προϊόντων τους στο κατάστημά τους στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Ήθελαν να προβάλλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα καθώς και να εξασφαλίσουν ότι οι δυνητικοί πελάτες τους θα μπορούν να μαθαίνουν για την επιχείρηση, το μενού, το Delivery αλλά και τα προϊόντας τους Online. Χρειαζόταν επίσης κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας τους καθώς και την προώθησή της. 

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο (Theme) Wordpress που είναι γρήγορο στη φόρτωσή του και ενσωματώσαμε διάφορες λειτουργίες με JavaScript ώστε να προσομοιάσουμε σε μεγάλο βαθμό ιστοσελίδα που μας πρότεινε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Βασική προϋπόθεση ήταν να περιέχεται το μενού, η τοποθεσία, λίγα λόγια για την επιχείρηση και φυσικά οι τρόποι παραγγελιών. Η ιστοσελίδα θα έπρεπε να είναι δίγλωσση με Ελληνικά & Αγγλικά. Μετά από αρκετές αλλαγές καταφέραμε να έχουμε το σύστημα που επιθυμούσε ο πελάτης. Ήταν πραγματικά σαν να το δημιουργήσαμε από την αρχή.... Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες έξτρα εφαρμογές και μετά από αρκετό προγραμματισμό και αλλαγές στον κώδικα καταφέραμε να παραδώσουμε στον πελάτη την ιστοσελίδα που επιθυμούσε! 

Μετά από συνεννόηση με τον πελάτη γράψαμε, συντάξαμε και ανεβάσαμε όλα τα κείμενα στην ιστοσελίδα που αφορούν τις υπηρεσίες του καθώς και τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου. Φροντίσαμε να ενσωματώσουμε όλες τις εικόνες στο σωστό τους μέγεθος που μας δόθηκαν καθώς και τα κείμενα των τίτλων και περιγραφών που αφορούν το SEO της ιστοσελίδας. 

Κάναμε όλες τις επιθυμητές αλλαγές συμπεριλαμβανομένων κειμένων και εικόνων ώστε να δημιουργήσουμε μια πλήρη προβολή των υπηρεσιών και των αυθεντικών Ιταλικών προϊόντων τους. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται και να διαχειρίζεται τις φόρμες που ενσωματώσαμε σε αυτή.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη συντήρηση και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η εταιρία Sorrento Napule Food διαθέτει μια μοντέρνα παρουσίαση στο διαδίκτυο με λεπτομερή παρουσίαση όλων των προϊόντων τους,. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα θέμα λειτουργίας με αποτέλεσμα να αυξάνεται το πελατολόγιο της επιχείρισης καθημερινά. Μπορείτε να δείτε το sorrentonapulefood.com εδώ.Αξιολόγηση :
(36 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies