Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιάσεων πολυτελών σουιτών

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιάσεων πολυτελών σουιτών

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιάσεων πολυτελών σουιτών

Η ιστοσελίδα

H νεοϊδρυθείσα επιχείρηση Luxor Suites στην Θεσσαλονίκη διαθέτοντας διάφορες σουίτες στο κέντρο της πόλης ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση μιας νέας ιστοσελίδας όπου θα μπορούσαν να προβάλλουν τις σουίτες τους. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Ήθελαν να έχουν μια ιστοσείδα από όπου θα μπορούσαν να προωθήσουν τη νέα τους επιχειρηματική ιδέα!

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla αλλά κάνοντας πολλές διαφορετικές αλλαγές. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Τέλος υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η Luxor Suites εδώ και 2 χρόνια που έχουμε αναλάβει την συντήρηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει το πελατολόγιό της σε Ελλάδα και εξωτερικό.Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners