Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιάσεων πολυτελών σουιτών

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιάσεων πολυτελών σουιτών

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιάσεων πολυτελών σουιτών

Η ιστοσελίδα

H νεοιδρυθήσα επιχείρηση Luxor Suites στην Θεσσαλονίκη διαθέτοντας διάφορες σουίτες στο κέντρο της πόλης ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση μιας νέας ιστοσελίδας όπου θα μπορούσαν να προβάλλουν τις σουίτες τους. Ταυτόχρονα χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας. Ήθελαν να έχουν μια ιστοσείδα απ΄' όπου θα μποορύσαν να προωθήσουν την νέα τους επιχειρηματική ιδέα!

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο Joomla αλλά κάνοντας πολλές διαφορετικές αλλαγές. Περάσαμε όλο το υλικό που μας παραδόθηκε προσέχοντας να είναι βελτιστοποιημένο και full responsive. Τέλος υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται στην ιστοσελίδα.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Joomla, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η Luxor Suites εδώ και 2 χρόνια που έχουμε αναλάβει την συντήρηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας της δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα λειτουργίας με αποτέλεσμα να έχei αυξήσει το πελατολόγιό της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μπορείτε να δείτε το έργο εδώ.

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη,

Τηλ.: +30 2311 2411 78 Κιν. +30 6942 777 942
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners