Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης canoe kayak

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης canoe kayak

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης canoe kayak

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιείται για την προβολή και ενοικίαση σκαφών αναψυχής και tour trips για canoe kayak στη Χαλκιδική. Η επιχείρηση EXPLORERS στη Βουρβουρού Χαλκιδικής μας ζήτησε να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα όπου κάποιος θα μπορούσε να κάνει κράτηση για μια ή και περισσότερες μέρες για βόλτα / tours canoe kayak στο κόλπο της Βουρβουρούς στη Χαλκιδική. Μας δόθηκε ένα video με drone καθώς και μερικές φωτογραφίες της περιοχής και της επιχείρησης.

Τι περιέχει

Χρησιμοποιήσαμε Wordpress και κάποιο έτοιμο theme ώστε να προβάλλουμε τις δραστηριότητες της επιχείρησης και να καταλήξουμε σε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα με πλήρως ανταποκρινόμενο πρότυπο. Έχει διαθέσιμες 2 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά) ώστε να μπορεί να καλύψει την πλειοψηφία των επισκεπτών της. Διαθέτει σύστημα κράτησης με ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) για να μπορεί να περιλάβει όλα τα είδη και τα χαρακτηριστικά των canoe kayak.

Το αποτέλεσμα

Καταφέραμε μέσα σε λιγότερο από 3 εβδομάδες να προβάλουμε την επιχείρηση και τις δραστηριότητές της με ένα μοναδικό τρόπο σε πλήρως ανταποκρινόμενο πρότυπο με πολλές βελτιστοποιήσεις σε εικόνες και video ώστε να είναι καλαίσθητο, εντυπωσιακό και να φορτώνει γρήγορα!Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners