Κατασκευή ιστοσελίδας / Eshop Κρατήσεων Ιστιοφόρων

Κατασκευή ιστοσελίδας / Eshop Κρατήσεων Ιστιοφόρων

Κατασκευή ιστοσελίδας / Eshop Κρατήσεων Κρουαζιέρων με Ιστιοφόρα

Η ιστοσελίδα κρατήσεων κρουαζιέρων ιστιοφόρων

Η επιχείρηση GreekBlue κρουαζιέρων ιστιοφόρων που εδώ και αρκετά χρόνια νοικιάζει τα σκάφη της και διοργανώνει κρουαζιέρες στις παραλίες της Χαλκιδικής αλλά και στο Αιγαίο, ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή της νέας τους ιστοσελίδας καθώς και τη συντήρησή της ώστε να μπορούν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους για ενοικιάσεις ιστιοφόρων σκαφών με Skipper από τα λιμάνια της Χαλκιδικής & Θεσσαλονίκης. Ήθελαν να προβάλλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα καθώς και να εξασφαλίσουν την ενοικίαση των σκαφών τους κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο. Χρειαζόταν επίσης κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας τους καθώς και την προώθησή της. Η ιστοσελίδα / eshop θα έπρεπε να περιλαμβάνει και σύστημα κρατήσεων / bookings καθώς και πλήρη περιγραφή των υπηρεσιών, των σκαφών κ.α.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο (Theme) Wordpress που είναι γρήγορο στη φόρτωσή του και ενσωματώσαμε slideshow αλλά και διάφορες σελίδες με τις δραστηριότητες της επιχείρησης. Μετά από αρκετές αλλαγές καταφέραμε να έχουμε το σύστημα που επιθυμούσε ο πελάτης. Ήταν πραγματικά σαν να το δημιουργήσαμε από την αρχή. Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες έξτρα εφαρμογές και μετά από αρκετό προγραμματισμό και αλλαγές στον κώδικα καταφέραμε να παραδώσουμε στον πελάτη την ιστοσελίδα κρατήσεων που επιθυμούσε! Συμπεριλάβαμε και ηλεκτρονικό κατάστημα όπου ο πελάτης μέσω του συστήματος κρατήσεων κρουαζιέρων θα μπορεί να διαχειρίζεται τις κρουαζιέρες με ιστιοφόρα που διοργανώνει. 

Μετά από συνεννόηση με τον πελάτη γράψαμε, συντάξαμε και ανεβάσαμε όλα τα κείμενα στην ιστοσελίδα που αφορούν τις υπηρεσίες του καθώς και τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου. Φροντίσαμε να ενσωματώσουμε όλες τις εικόνες στο σωστό τους μέγεθος που μας δόθηκαν καθώς και τα κείμενα των τίτλων και περιγραφών που αφορούν το SEO της ιστοσελίδας. 

Κάναμε όλες τις επιθυμητές αλλαγές συμπεριλαμβανομένων κειμένων και εικόνων ώστε να δημιουργήσουμε μια πλήρη προβολή των υπηρεσιών τους. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται και να διαχειρίζεται τις φόρμες που ενσωματώσαμε σε αυτή.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη συντήρηση και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η εταιρία GreekBlue διαθέτει μια μοντέρνα παρουσίαση στο διαδίκτυο με λεπτομερή παρουσίαση όλων των υπηρεσιών τους, των ιστιοφόρων σκαφών τους καθώς και ένα πλήρες σύστημα κρατήσεων γι' αυτά. Μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα θέμα λειτουργίας με αποτέλεσμα να αυξάνεται το πελατολόγιο της επιχείρισης καθημερινά. Μπορείτε να δείτε το greekblue.eu εδώ.Αξιολόγηση :
(26 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies