Κατασκευή ιστοσελίδας γεωτρήσεων

Κατασκευή ιστοσελίδας γεωτρήσεων

Κατασκευή ιστοσελίδας γεωτρήσεων

Η ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιείται για την προβολή των υπηρεσιών γεωτρήσεων που προσφέρει η επιχείρηση "Γεωτρήσεις Παπαδόπουλος". Η επιχείρηση χρειαζόταν μια πλατφόρμα / ιστοσελίδα όπου θα μπορούσε να προβάλλει τα έργα γεωτρήσεων που έχει κάνει, να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις γεωτρήσεις και έτσι να καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες. Συνεργαζόμενη μαζί μας τα κατάφερε!

Πως το κάναμε

Χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση της Joomla σε πλήρως ανταποκρινόμενο πρότυπο και περάσαμε όλο το διαθέσιμο υλικό του πελάτη. Ανεβάσαμε τα περισσότερα από τα άρθρα του site καθώς και βελτιστοποιημένες εικόνες των έργων τους. Φροντίσαμε ώστε οι σελίδες να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο βελτιστοποιημένες για SEO ώστε να φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα. Όλα τα κείμενα που μας δόθηκαν ξαναγράφτηκαν και εμπλουτίστηκαν με λέξεις φράσεις κλειδιά για το ανέβασμα στις κατατάξεις της Google.

Το αποτέλεσμα

Ο κύριος Παπαδόπουλος κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να έχει περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα της επιχείρησής του με αποτέλεσμα να αυξήσει άμεσα το πελατολόγιό του. Έχει μια πλατφόρμα προβολής όλων των έργων της επιχείρησης και έτσι μπορεί να δείχνει τα έργα του σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα εύκολα και οικονομικά!Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners