Κατασκευή ιστοσελίδας για Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών

Κατασκευή ιστοσελίδας για Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών

Κατασκευή ιστοσελίδας Επισκευής Συσκευών στη Θεσσαλονίκη 

Η ιστοσελίδα για επισκευή και service ηλεκτρικών συσκευών στη Θεσσαλονίκη

Η επιχείρηση επισκευής ηλεκτρικών οικιακών συσκευών του κυρίου Παναγιώτη Ζαχαριουδάκη που για πάνω από 30 χρόνια επισκευάζει όλες τις ηλεκτρικές σας συσκευές, ήρθε σε επαφή μαζί μας και ζήτησε την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας καθώς και τη συντήρησή της ώστε να μπορούν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους για επισκευή συσκευών, service κλιματιστικών, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και πολλά άλλα σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Ήθελαν να προβάλλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα καθώς και να εξασφαλίσουν ότι οι δυνητικοί πελάτες τους θα μπορούν να μαθαίνουν για την επιχείρηση, τις υπηρεσίες, τις εγγυήσεις και άλλα. Χρειαζόταν επίσης κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας τους καθώς και την προώθησή της. 

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο πρότυπο (Theme) Wordpress που είναι γρήγορο στη φόρτωσή του και ενσωματώσαμε διάφορες λειτουργίες με JavaScript ώστε να προσομοιάσουμε σε μεγάλο βαθμό ιστοσελίδα που μας πρότεινε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Βασική προϋπόθεση ήταν να περιέχονται λεπτομέρειες για όλες τις υπηρεσίες τους, την τοποθεσία, λίγα λόγια για το ιστορικό της επιχείρησης και φυσικά το τηλέφωνο παντού ώστε να ξεκινήσοιυν άμεσα οι κλήσεις! Μετά από αρκετές αλλαγές και μερικά αυτοδημιούργητα κείμενα καταφέραμε να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε ο πελάτης. Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες έξτρα εφαρμογές και μετά από αρκετό προγραμματισμό και αλλαγές στον κώδικα καταφέραμε να παραδώσουμε στον πελάτη την ιστοσελίδα που επιθυμούσε! 

Μετά από συνεννόηση με τον πελάτη γράψαμε, συντάξαμε και ανεβάσαμε όλα τα κείμενα και τις εικόνες στην ιστοσελίδα που αφορούν τις υπηρεσίες του καθώς και τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου. Φροντίσαμε να ενσωματώσουμε όλες τις εικόνες στο σωστό τους μέγεθος που μας δόθηκαν καθώς και τα κείμενα των τίτλων και περιγραφών που αφορούν το SEO της ιστοσελίδας. 

Κάναμε όλες τις επιθυμητές αλλαγές συμπεριλαμβανομένων κειμένων και εικόνων ώστε να δημιουργήσουμε μια πλήρη προβολή των υπηρεσιών τους. Φυσικά δώσαμε βάρος στο να είναι βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, υποδείξαμε στον πελάτη τον σωστό τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας ώστε να μπορεί εύκολα και σωστά να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται και να διαχειρίζεται τις φόρμες που ενσωματώσαμε σε αυτή.

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη συντήρηση και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Η εταιρία Επισκευές ηλεκτρικών συσκευών Παναγιώτης Ζαχαριουδάκης διαθέτει μια μοντέρνα και γρήγορη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με λεπτομερή παρουσίαση όλων των υπηρεσιών τους. Σύντομα είδαμε την αποτελεσματική αύξηση του πελατολογίου της επιχείρισης καθημερινά. Μπορείτε να δείτε το episkevessyskevon.gr εδώ.Αξιολόγηση :
(1 Αξιολόγηση)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners