Κατασκευή ιστοσελίδας ηλεκτρολόγου στη Θεσσαλονίκη

Κατασκευή ιστοσελίδας ηλεκτρολόγου στη Θεσσαλονίκη

Kατασκευή ιστοσελίδας ηλεκτρολόγου

Η ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιείται για την προβολή των υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρηση "Ηλεκτρολόγος Θεσσαλονίκη - Άγγελος Δοβλέτογλου". Ο κύριος Άγγελος χρειαζόταν μια πλατφόρμα / ιστοσελίδα όπου θα μπορούσε να προβάλλει τις υπηρεσίες και τα έργα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που έχει κάνει. Ήθελε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις βλάβες και το service συσκευών που κάνει και έτσι ώστε να καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες. Συνεργαζόμενος μαζί μας τα κατάφερε!

Πως το κάναμε

Χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση της Joomla σε πλήρως ανταποκρινόμενο πρότυπο φτιαγμένο από εμάς και περάσαμε όλο το διαθέσιμο υλικό του πελάτη. Ανεβάσαμε τα περισσότερα από τα άρθρα του site καθώς και βελτιστοποιημένες εικόνες των έργων του. Φροντίσαμε ώστε οι σελίδες να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο βελτιστοποιημένες για SEO ώστε να φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του πελάτη. Όλα τα κείμενα που μας δόθηκαν ξαναγράφτηκαν και εμπλουτίστηκαν με λέξεις φράσεις κλειδιά για το ανέβασμα στις κατατάξεις της Google. Προσθέσαμε σχετικό υλικό με κείμενα και video ώστε να κρατήσουμε τον επισκέπτη στις σελίδες του site περισσότερο χρόνο.

Το αποτέλεσμα

Ο κύριος Δοβλέτογλου κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να έχει περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα της επιχείρησής του με αποτέλεσμα να αυξήσει το πελατολόγιό του. Η σελίδα βγαίνει στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων της Google.gr για "Ηλεκτρολόγος Θεσσαλονίκη", "Ηλεκτρολογικές βλάβες", "Service ηλεκτρικών συσκευών" και για πάρα πολλές άλλες λέξεις / φράσεις κλειδιά που αφορούν την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Υπάρχουν μέρες που το τηλέφωνο δε σταματάει να χτυπά!Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies