Κατασκευή ιστοσελίδας καταλόγου επίπλων κουζίνας

Κατασκευή ιστοσελίδας καταλόγου επίπλων κουζίνας

Κατασκευή ιστοσελίδας επίπλων κουζίνας

Η ιστοσελίδα / κατάλογος

Ο κατάλογος έχει σαν σκοπό την προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρηση Έπιπλα κουζίνας - Τζέκος. Θέλαμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα επίπλων κουζίνας και τις υπηρεσίες σχεδιασμού κουζίνας που η επιχείρηση είχε να προσφέρει έτσι ώστε να καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες. Συμπεριλάβαμε και εφαρμογή ερωτηματολογίου για τη διευκόλυνση σχεδιασμού επίπλων κουζίνας online.

Πως το κάναμε

Χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση της Joomla σε πλήρως ανταποκρινόμενο πρότυπο παραμετροποιημένο από εμάς και περάσαμε όλο το διαθέσιμο υλικό του πελάτη. Ανεβάσαμε τα περισσότερα από τα άρθρα του site καθώς και βελτιστοποιημένες εικόνες των προϊόντων. Φροντίσαμε ώστε οι σελίδες να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο βελτιστοποιημένες για SEO ώστε να φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του πελάτη. Όλα τα κείμενα που μας δόθηκαν ξαναγράφτηκαν και εμπλουτίστηκαν με λέξεις φράσεις κλειδιά για το ανέβασμα στις κατατάξεις της Google. Προσθέσαμε εφαρμογή / ερωτηματολόγιο που βοηθά στον σχεδιασμό της κουζίνας του πελάτη. Με μερικές ερωτήσεις που μπορεί ο επισκέπτης να απαντήσει εύκολα θα μπορούσε ο κατασκευαστής να αποστείλει οικονομική προσφορά καθώς και το σχέδιο της προτεινόμενης κουζίνας στον πελάτη!

Το αποτέλεσμα

Ο κύριος Τζέκος κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να έχει περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα της επιχείρησής του με αποτέλεσμα να αυξήσει το πελατολόγιό του. Ο σχεδιασμός της κουζίνας δεν χρειαζόταν να γίνει μετά από μερικές επισκέψεις του κατασκευαστή στον χώρο του πελάτη. Ο πελάτης απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις μπορούσε να δώσει μια πολύ καλή εικόνα στον κατασκευαστή του τι ακριβώς χρειαζόταν. Έτσι μειώσαμε τον χρόνο που συνήθως χρειάζεται για την αρχική οικονομική προσφορά στον πελάτη. Απ' την άλλη μεριά μπορούσε ο επιχειρηματίας να δώσει μια αρχική οικονομική προσφορά στον υποψήφιο πελάτη ακόμη και στην άλλη άκρη της Ελλάδος! Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας μπορούσε να συνεργαστεί με κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα και να παραδώσει τις συνθέσεις κουζίνας οπουδήποτε αυξάνοντας έτσι το πελατολόγιό του!Αξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners