Κατασκευή ιστοσελίδας Κτηνιάτρου στη Θεσσαλονίκη

Κατασκευή ιστοσελίδας Κτηνιάτρου στη Θεσσαλονίκη

Κατασκευή ιστοσελίδας Κτηνιάτρου φιλική σε ΑΜΕΑ στο Φίλυρο Θεσ/νίκης

Η ιστοσελίδα

Ο κύριος Ιωάννης Μαργαρίτης που δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της κτηνιατρικής στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης όπου διαθέτει και το ιατρείο του στην Κωστή Παλαμά 18 με Ελ. Βενιζέλου στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης χρειαζόταν να προβληθεί στον χώρο του και ζήτησε την κατασκευή και συντήρηση μιας νέας ιστοσελίδας ώστε να μπορέσει να αυξήσει το πελατολόγιό του και φυσικά να ενημερώσει τους κατοίκους της περιοχής για τις δραστηριότητές του. Ήθελε δηλαδή μια ιστοσελίδα όμορφη, γρήγορη και λειτουργική όπου να ενημερώνει για το βιογραφικό του, τις δραστηριότητές του καθώς και δημιουργία blog όπου θα μπορεί να αναρτά άρθρα σχετικά με τις υπηρεσίες του. Τέλος, χρειαζόταν κάποιον που θα ήταν υπεύθυνος για την αναβάθμιση, τις αλλαγές και γενικά την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Τι κάναμε

Δουλέψαμε σε έτοιμο Theme Wordpress όπου ενσωματώσαμε όλο το υλικό που μας παρέδωσε ηλεκτρονικά ο κύριος Μαργαρίτης και μετά από αρκετές αλλαγές καταφέραμε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα που επιθυμούσε ο πελάτης. Χρησιμοποιήσαμε τελευταίες εκδόσεις Wordpress, διάφορες εφαρμογές και μετά από λίγο χρονικό διάστημα καταφέραμε να παράγουμε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που ικανοποίησε τον πελάτη μας.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει σελίδες βιογραφικού, υπηρεσιών, επικοινωνίας καθώς και πολιτικής απορρήτου και πολιτικής cookies. Διαθέτει επίσης και blog όπου ο κτηνίατρος αναρτά άρθρα και νέα γενικού ενδιαφέροντος. Η φιλοξενία παρέχεται από εμάς πάνω σε ελληνικό server. Το όλο έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ μέσω της ενίσχυσης αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτό είχε σαν προαπαιτούμενο όλες οι σελίδες του site να είναι συμβατές με το πρωτόκολλο WCAG 2 AA που αφορά την προσβασιμότητα ατόμων ΑΜΕΑ. Όλες λοιπόν οι σελίδες του site είναι ελεγμένες και διορθωμένες με τη χρήση AChecker Web Accessibility Checker που βρίσκεται εδώ και δεν έχουν κανένα σφάλμα σε "Known Problems" ή "Likely Problems"

Τι έχουμε αναλάβει

Έχουμε αναλάβει την πλήρη φιλοξενία και υποστήριξη της ιστοσελίδας με αναβαθμίσεις του βασικού συστήματος Wordpress, των προσθέτων, την ασφάλεια από διάφορες επιθέσεις καθώς και γενικών αλλαγών στη σελίδα.

Το αποτέλεσμα

Ο πελάτης ήταν πολύ ευχαριστημένος και με αυτή την ιστοσελίδα άρχισε να προωθεί την κτηνιατρική του επιχείρηση στο Φίλυρο και σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα περισσότερη πελατεία και φυσικά χρήματα. Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα εδώ.Αξιολόγηση :
(135 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners