Κατασκευή ιστοσελίδας ψυχολόγου για ψυχοθεραπεία online

Κατασκευή ιστοσελίδας ψυχολόγου για ψυχοθεραπεία online

Κατασκευή ιστοσελίδας ψυχολόγου για ψυχοθεραπεία online

Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα ψυχολόγος Online

Η Ευγενία Κυρέζη που είναι κλινικός ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής προσφέρει υπηρεσίες απομακρυσμένης ψυχοθεραπείας. Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στη θεραπεία online. Κατασκευάσαμε και προωθήσαμε το https://psyxologosonline.gr όπου κανείς μπορεί να κλείσει ραντεβού για απομακρυσμένη ψυχοθεραπεία (ψυχοθεραπεία online, life coaching και ευεξία - wellness) μέσω skype, chat, e-mail κλπ. Το site είναι πλήρως ανταποκρινόμενο, δηλαδή λειτουργεί σε όλες τις συσκευές.

Η ψυχολόγος Ευγενία Κυρέζη εδώ και 25 χρόνια ασχολείται ενεργά με την ψυχοθεραπεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό της ψυχολόγου Ευγενίας Κυρέζη. Αναλαμβάνει την ψυχική θεραπεία και ευεξία σε άτομα, παιδιά - εφήβους και ομάδες. Δείτε εδώ τις ψυχολογικές υπηρεσίες της Ευγενίας Κυρέζη. Ακόμη μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για δωρεάν ψυχοθεραπεία ή και να κάνετε ένα ψυχολογικό τεστ για να δείτε αν χρειάζεστε κάποια συμβουλευτική υπηρεσία της

Τι κάναμε

Χρησιμοποιήσαμε πλήρως ανταποκρινόμενο πρότυπο και online σύστημα ραντεβού. Δημιουργήσαμε σελίδες και profil κοινωνικής δικτύωσης και εμπλουτήσαμε με κείμενα και λέξεις κλειδιά όλες τις σελίδες του site.

Σε δεύτερο χρόνο και επειδή υπήρχε ζήτηση για online πληρωμές φτιάξαμε και σύστημα online πληρωμών χρησιμοποιώντας Wordpress & Woocommerce. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται πληρωμές όχι μόνο μέσω τραπέζης αλλά και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και PayPal.

Το αποτέλεσμα

Η κυρία Κυρέζη έχει στη διάθεσή της ολόκληρο σύστημα προώθησης, κλεισίματος ραντεβού, και πληρωμών Online. Επειδή πολλές συνεδρίες γίνονται μέσω Skype, Viber, Messenger & Zoom ή κυρία Κυρέζη δεν χρειάζεται να βρίσκεται στο γραφείο της και χρησιμοποιεί τον διαθέσιμο χρόνο της, που είναι πολύ περισσότερος τώρα, για προσωπικές δραστηριότητεςΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική cookies