Κατασκευή ιστοσελίδας υπηρεσιών υγείας

Κατασκευή ιστοσελίδας υπηρεσιών υγείας

Κατασκευή ιστοσελίδας υπηρεσιών υγείας σε Joomla

Η ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα κατασκευασμένη σε Joomla με χρήση έτοιμου template πλήρως παραμετροποιημένο και αλλαγμένο από εμάς παρουσιάζει τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση MedOnline στη Θεσσαλονίκη. Προγράμματα υγείας, κάρτα υγείας και άρθρα στο blog σχετικά με τις υπηρεσίες της καθώς και θέματα υγείας κ.α.

Πως το κάναμε

Χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση της Joomla και παραμετροποιήσαμε έτοιμο πρότυπο και περάσαμε όλο το διαθέσιμο υλικό της MedOnline. Δημιουργήσαμε διάφορα άρθρα στο blog και προσθέσαμε μερικές εφαρμογές που βοηθούν στην προβολή των υπηρεσιών της επιχείρησης. Φροντίσαμε ώστε οι σελίδες να είναι όσο το δυνατόν γίνεται πιο βελτιστοποιημένες για SEO ώστε να φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα. Όλα τα κείμενα που μας δόθηκαν ξαναγράφτηκαν και εμπλουτίστηκαν με λέξεις φράσεις κλειδιά για το ανέβασμα στις κατατάξεις της Google. Δημιουργήσαμε με λίγα λόγια ένα portal για τη MedOnline!

Το αποτέλεσμα

Η MedOnline να μπορεί να προωθεί τις υπηρεσίες της μέσω του portal της με ένα αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό έφερε περισσότερους επισκέπτες στη νέα τους ιστοσελίδα και φυσικά περισσότερους πελάτες. Οι κάρτες υγείας που προσφέρουν έγιναν ανάρπαστες στη Θεσσαλονίκη και τη βόρειο Ελλάδα.

Μπορείτε να τη δείτε εδώΑξιολόγηση :
(158 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners