Μετρήσεις με το Google Analytics.Μετρήσεις με το Google Analytics

   H Google εδώ και πολλά χρόνια διαθέτει δωρεάν το Google Analytics που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα εργαλείο μετρησιμότητας της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας. Ο καθένας μπορεί εύκολα να το εγκαταστήσει στο site του και να μπορεί να βλέπει πολλά στατιστικά σχετικά με τους επισκέπτες του site του. Τα παραπάνω ισχύουν με μια πρώτη ματιά. Το Google Analytics δεν είναι απλά ένα εργαλείο μέτρησης επισκεψιμότητας, είναι μιά προηγμένη βάση στατιστικών που μπορεί στα χέρια ενός έμπειρου διαχειριστή να βελτιώσει σημαντικά την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας μας για τις μηχανές αναζήτησης.

Μπορεί το Google Analytics να βοηθήσει;

   Το Google Analytics διαθέτει πολλές παραμετροποιήσεις και αναφορές που αν και είναι σε πολλές ιστοσελίδες εγκατεστημένο, λίγοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τις δυνατότητες που έχει στο έπακρο. Μπορείτε να εεκμεταλλευτείτε τις γνώσεις μας για να κατανοήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και έτσι να βελτιώσουμε μαζί το ποσοστό μετατροπής (conversion rate). Επειδή πιστεύουμε ότι το Google Analytics είναι ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία ιστοσελίδα μπορούμε να σας παρέχουμε την εγκατάσταση του, την παραμετροποίηση του, την εκπαίδευση σας σε αυτό και την δημιουργία αναφορών. Σε όλες τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε παρέχουμε α) Δημιουργία λογαριασμού Google Analytics, β) εγκατάσταση κώδικα παρακολούθησης και γ) εκπαίδευση.

   Ανάλογα με το τι θα θέλατε να επιτύχουμε με την παρακολούθηση μέσω Google Analytics μπορούμε να συνδιάσουμε ρυθμίσεις στόχων παρακολούθησης, εγκατάσταση παρακολούθησης εξέλιξης μετατροπών (Conversion Funnel), ρύθμιση παρακολούθησης δεδομένων ηλεκτρονικού εμπορίου όταν πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Internet Technology Solutions

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη,

Τηλ.: +30 2311 2411 78 Κιν. +30 6942 777 942
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners