Γράφτηκε από τον 
Χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ιστοσελίδα μου

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Social Media στην ιστοσελίδα σας;

Η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε έναν ιστότοπο μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την προβολή και την αφοσίωση του ιστότοπού σας. Εδώ θα βρείτε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για το πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) μπορούν να βοηθήσουν κατεβάζοντας το κόστος της προώθησης της ιστοσελίδας σας προτού ξεκινήσετε την επένδυσή σας.

Ακολουθούν ορισμένα βήματα που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

Κόστος μιας εμπορικής ιστοσελίδας σήμερα;

Σε γενικές γραμμές: Η τιμές κατασκευής μιας ιστοσελίδας, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μπορεί να κυμαίνονται από 100€ έως και 3.000€. Ένας απλός προσαρμοσμένος σχεδιασμό ιστοσελίδας που θα αναλάβει μια εταιρεία μπορεί να κοστίσει από 15.000€ έως 30.000€. Οι πολυπλοκότερες ιστοσελίδες μπορούν να κοστίζουν από 40.000€ έως 75.000€ ή περισσότερο αναλόγως με το τι θα περιλαμβάνουν και τις τιμές της εταιρίας που θα συνεργαστείτε. Δείτε αναλυτικότερα το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα social media στην ιστοσελίδα μου;

Επιλογή πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης

Επιλέξτε τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που σχετίζονται με την επιχείρησή σας και το κοινό σας. Οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων είναι το Facebook, το Twitter, το Instagram και το LinkedIn, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες για να διαλέξετε. Εδώ θα πρέπει να λάβετε υπ' όψη σας το ότι ανάλογα με την πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσετε θα στοχεύσετε και στο ανάλογο κοινό. Επίσης, θα πρέπει να έχετε υπ' όψη σας ότι πλατφόρμες όπως το Youtube και το TikTok χρειάζονται να μπορείτε να δημιουργείτε video και όχι απλά φωτογραφίες και κείμενο.

Κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης

Προσθέστε κουμπιά κοινωνικών μέσων στην ιστοσελίδα σας. Τα κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εικονίδια με δυνατότητα κλικ και συνδέονται με τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε διάφορες τοποθεσίες στον ιστότοπό σας, όπως στην κεφαλίδα, στο υποσέλιδο ή στην πλαϊνή γραμμή. Τα κουμπιά αυτά βοηθάνε στον αναγνώστη να μπορεί να μοιραστεί άμεσα το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει στην ιστοσελίδα σας. Μπορεί επίσης να ακολουθήσει και να εγγραφεί στις σελίδες ή το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χρήση Widgets

Χρησιμοποιήστε widgets μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα widgets είναι μικρές, διαδραστικές εφαρμογές που μπορούν να ενσωματωθούν στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενσωματώσετε ένα widget ροής Twitter που εμφανίζει τα τελευταία σας tweets στον ιστότοπό σας. Αυτό βοηθάει ώστε ο χρήστης / επισκέπτης της ιστοσελίδας σας να βλέπει άμεσα το περιεχόμενο στα social media σας χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεται τα προφίλ ή τις σελίδες σας εκεί.

Χρήση κουμπιών Social Share.

Ενσωματώστε κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα κουμπιά επιτρέπουν στους επισκέπτες του ιστοτόπου σας να μοιράζονται το περιεχόμενό σας στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να προσθέσετε κουμπιά κοινής χρήσης σε μεμονωμένες σελίδες ή αναρτήσεις ή στον ιστότοπό σας συνολικά.

Δημιουργία περιεχομένου κοινωνικής δικτύωσης

Δημιουργήστε περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργήστε και μοιραστείτε περιεχόμενο κοινωνικών μέσων που είναι σχετικό και ελκυστικό για το κοινό σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αναρτήσεις ιστολογίου, εικόνες, βίντεο και γραφήματα. Θα πρέπει να είστε αρκετά ενεργοί σε ό,τι αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρακολούθηση των Social Media

Παρακολουθήστε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακολουθήστε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να απαντάτε σε σχόλια και μηνύματα και να παρακολουθείτε τα αναλυτικά στοιχεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτές είναι μερικές συμβουλές για τη χρήση των Social Media στην ιστοσελίδα σας. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας για να αυξήσετε την προβολή σας στο διαδίκτυο και την αφοσίωση με το κοινό σας. Είναι σίγουρο πως επενδύοντας στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να γλυτώσετε αρκετά χρήματα που αφορούν την προώθηση της ιστοσελίδας σας και να δημιουργήσετε το δικό σας κοινό που κατ' επέκταση θα είναι και το πελατολόγιό σας!

Μην ξεχνάτε ότι τελικά, για την επιχείρησή σας η ιστοσελίδα της είναι ο πιο έξυπνος και φθηνός πωλητής που θα προσλάβετε ποτέ απλά θα πρέπει να την προωθείτε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δώστε της την αξία και σημασία που χρειάζεται καθημερινά χωρίς φυσικά να χρειάζεται να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας!
 
Στην απόφαση που θα πάρετε για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να λάβετε υπ' όψη σας ότι η Internet Technology Solutions βρίσκεται πάντα κοντά σας για να λύσει κάθε σας απορία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.
 

Γιώργος Χατσιούλης Web Designer - Internet Marketing - Μηχανικός Συστημάτων

Γιώργος Χατσιούλης

Ο Γιώργος Χατσιούλης έχει ασχοληθεί με την κατασκευή ιστοσελίδων & Eshop, τη βελτιστοποίηση και προώθησή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Σαν μηχανικός συστημάτων πληροφορικής έχει ενεργή δράση από το 1996. Σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο CUNY Computer Science και ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη από το 1994. Έχει γράψει αρκετά άρθρα στο blog της Internet Technology Solutions που αφορούν την κατασκευή ιστοσελίδων, το SEO, τη βελτιστοποίηση και προώθηση ιστοσελίδων, καθώς και το διαδικτυακό μάρκετινγκ.


Αξιολόγηση :
(140 Αξιολογήσεις)

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners