Η Internet Technology Solutions συνεργάζεται με το DesignRush, μια αξιόπιστη διαδικτυακή πλατφόρμα που βοηθά τις επιχειρήσεις να βρουν τις καλύτερες επαγγελματικές εταιρείες και πρακτορεία που κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με τον κλάδο και τον τομέα εξειδίκευσής τους.

Το DesignRush διαθέτει χιλιάδες πρακτορεία σε όλες τις ειδικότητες, από τον σχεδιασμό ιστοσελίδων έως το μάρκετινγκ. Η εταιρεία συνδέει επιχειρήσεις internet marketing και κατασκευής ιστοσελίδων με τις κατάλληλες εταιρείες και τις βοηθά να βρουν τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες τους. Μέσω της καταχώρισής του, εταιρίες και επιχειρήσεις μπορούν να αναζητήσουν συνεργάτες με βάση πελάτες, κριτικές, χαρτοφυλάκια, δομή τιμολόγησης και μαρτυρίες.

Εμείς στην Internet Technology Solutions παρέχουμε κατασκευή ιστοσελίδων και ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς και υπηρεσίες πλήρους κλίμακας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και τομέων, από νεοφυείς επιχειρήσεις, μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως και μεγαλύτερες εταιρείες.

Στην Internet Technology Solutions προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και λύσεων που περιλαμβάνουν κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, φιλοξενία και διαχείριση domains, διαφήμιση και προώθηση ιστοσελίδων και eshops στο διαδίκτυο καθώς και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων & eshop. Βρισκόμαστε από την αρχή δίπλα στον πελάτη με τεχνική υποστήριξη για όλα όσα κατασκευάζουμε.

Η Internet Technology Solutions ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προκλήσεις της παροχής λύσεων τεχνολογίας αιχμής σε διαφοροποιημένες επιχειρήσεις όπως αυτές της εστίασης, της ενοικίασης και της ενοικίασης αυτοκινήτων, κατασκευαστικές, εμπορίου, και κάθε είδους επιχειρήσεων υπηρεσιών. Η ιστορία μας αλλά και οι αξιολογήσεις των πελατών και συνεργατών μας μαρτυρεί την αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων της εταιρείας στην έγκαιρη παράδοση των sites, την ψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, την αποτελεσματικότητα των επενδύσεων των πελατών μας ώστε πολλοί από τους πελάτες της είναι μαζί μας εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες!

Μας εμπιστεύθηκαν


Πελάτης Ενεργειακές λύσεις - 3ds Energy
Πελάτης Ανακαινίσεις, Αναπαλαιώσεις - Ανακαίνιση Design
Πελάτης Δημοπρασίες έργων τέχνης - ArtValuable
Πελάτης Κέντρα ξένων γλωσσών & Πληροφορικής - Compucentury
Πελάτης Ταξί Θεσσαλονίκη - Cosmos Travel
Πελάτης Ηλεκτρονικό & ηλεκτρολογικό υλικό - Elaser
Πελάτης Πολύτιμοι λίθοι - EM Gems & Diamonds
Πελάτης Έπιπλα γραφείου - Χασιώτης
Πελάτης Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη - FEND
Πελάτης Μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων - Ιωσιφίδης
Πελάτης Προϊόντα περιποίησης δέρματος - Leather Care Land
Πελάτης Πολυτελείς σουίτες - Luxor Suites
Πελάτης Κάρτα υγείας - Med Online
Πελάτης Προϊόντα κυψέλης - Μελι Μπαμπά
Πελάτης Ενεργειακές εγκαταστάσεις & συντηρήσεις - M Energy
Πελάτης Χειροποίητα χαλιά - MBI
Πελάτης Προϊόντα ονυχοπλαστικής - My MixCoco
Πελάτης Δίκτυο καθηγητών - My Teachers
Πελάτης Συστήματα αυτοματισμών - PLA Automation
Πελάτης Ψυχολόγος Θεσσαλονίκη - Psyxologos Online
Πελάτης Ενοικιάσεις αυτοκινήτων - Rent it Now
Πελάτης Βήμα Press
Πελάτης Σιροπιαστά - Βρεττός
Πελάτης Φίλτρα νερού - Water to Go
Πελάτης Μαθήματα Online - Wiz Quiz

Θέλετε να συνεργαστούμε;


Αν ψάχνετε κάποιον έμπιστο συνεργάτη με πολλά χρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, την προώθηση ιστοσελίδων και eshops, μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν οικονομική προσοφορά άμεσα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στην επιχείρησή σας την προβολή που της αξίζει. Κάντε το πρώτο βήμα, ζητήστε οικονομική προσφορά και βγείτε κερδισμένοι!

 

Κάντε την ιδέα σας πράξη σήμερα ...

Ζητήστε Δωρεάν Προσφορά

 

 

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Internet Technology Solutions

Τριών Ιεραρχών 16, 562 24 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2311 2411 78

Κιν.: +30 6942 777 942

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου του site χωρίς την γραπτή άδεια της Internet Technology Solutions.

Γιώργος Χατσιούλης Founder & CEO

Βρείτε μας στον χάρτη

Google Partners